How Is The Intoxicating Active Ingredient In Hashish Broken Down In The Body?

Photo of author
Written By Nelson Kessi

 

 

 

 

 

I write articles on Technology, Science, Entertainment, Business, Relationship, Lifestyle, Sports, Health And, Education. I Can Be Your Research Assistant. I studied Bsc. Industrial Chemistry. You can reach me on [email protected] / [email protected]

If you have read on the driving license topic; “Alcohol, drugs, medication”, you will be able to answer the question, How Is The Intoxicating Active Ingredient In Hashish Broken Down In The Body? All the same, we have answers to lots of driving license questions in this post. Continue reading to learn more about the German driving license theory test.

German Driving License Topics 

You should understand driving license topics related to the topics below:

  • Basic forms of traffic behavior
  • Behavior towards pedestrians
  • Darkness and poor visibility
  • Road and weather conditions
  • Overtaking
  • Speed
  • Alcohol, drugs, medication
  • Special traffic situations

How Is The Intoxicating Active Ingredient In Hashish Broken Down In The Body?

Question: How is the intoxicating active ingredient in hashish broken down in the body?

Option 1: Uneven, cannot be estimated in time

Option 2: Evenly, 0.1 per mille per hour

Option 3: Evenly, 0.1 grams per hour

Answer: Option 1, “Uneven, cannot be estimated in time” is the correct answer.

Explanation

Option 1 (Uneven, cannot be estimated in time); Hashish is a concentrated form of cannabis that has been utilized for years for its psychoactive effects. The intoxicating active ingredient in hashish (THC) is broken down in the body unevenly and in an uncertain manner because it is kept in fatty tissue.

More German Driving License Topics

1. What can cause driveability be reduced?

Answer: (i) due to overtiredness (ii) through alcohol and other intoxicating substances (iii) Through certain medications.

2. How long does it generally take for 1.0 per mille of alcohol to be broken down in the blood?

Answer: (i) 10 hours

3. What can increase the intoxicating effects of alcohol?

Answer: (i) sleeping pills, painkillers or sedatives. (ii) drink on an “empty” stomach (iii) “Storztrunk”.

4. What can even small amounts of alcohol lead to?

Answer: (i) too delayed reaction (ii) Driving too risky. (iii) To a decrease in hearing and visual performance.

5. What can drugs do?

Answer: (i) states of intoxication. (ii) dependence, addiction.

6. Which drugs can cause temporary inability to drive if even consumed once?

Answer: (i) hashish, marijuana (ii) heroin, cocaine, amphetamines (iii) LSD.

7. When is a drug addict fit to drive again?

Answer: Only when he has been verifiably drug-free for at least 1 year and it can be expected that he will not relapse.

8. A motorist has had too much alcohol to drink and therefore must not drive. How is it not possible for him to recover his ability to drive in a short time?

Answer: (i) sleeping for half an hour (ii) drinking two cups of strong coffee (iii) going for a walk for half an hour.

 

Leave a Comment